Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾廣華(1)
Chang Gong-Wa (1)
 
Filmography (1972-2002)
 
  錄音 (3 films)
    不共戴天 (1972)    
    濟公活佛 (1975)    
    野蜜桃 (1982)    
  配樂 (30 films)
    四大猛龍 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    貓妖 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    玉蒲團 (1986)    
    Bionic Ninja (1986)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    魔界怪譚 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑色走廊 (1990)    
    五月櫻唇 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    黑星風雲 (1992)    
    血染紅塵 (1992)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    舞男真戛目 (1993)    
    警花與流鶯 (1993)    
    飛鳳春宵 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    少林真功夫 (1994)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    95陀槍女警 (1995)    
    藝壇照妖鏡之96應召名冊 (1996)    
    火鴛鴦 (1996)    
    女飛虎 (2000)    
    鬼同你有緣之陰屍路 (2000)    
    豹女之奪命之旅 (2001)    
    龍騰虎躍 (2002)    
  混音 (2 films)
    雙龍會 (1992)    
    霸海紅英 (1993)