Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙錦
Chiu Kam
 
Filmography (1952-1974)
 
  攝影 (34 films)
    情賊沙三少 (1954)    
    夜祭金嬌 (1954)    
    人道 (1955)    
    棒打薄情郎 (1955)    
    梅娘 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    發達之人 (1956)    
    表錯情 (1956)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    丈夫變了心 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    騙婚 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    蘇小小 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    血掌印 (1964)    
    馬陵道 (1965)    
    蜜月 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    西施 (1965)    
    真假兇手 (1966)    
    矇查查的愛情 (1967)    
    離婚之喜 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    兇手尋兇 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    一塊銀元 (1974)    
  燈光 (3 films)
    為情顛倒 (1952)    
    香車美人 (1952)    
    父女之間 (1955)