Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳道明
Chen Dao-Ming  ♂





 
Filmography (1983-2015)
 
  演員 (19 films)
    一個和八個 (1983) ... 許志 (鋤奸科長)
    末代皇朝 (1986) ... 青年溥࠙
    八旗子弟 (1988) ... 烏世保
    西太后 (1989) ... 載淳
    三國志:關公 (1989)    
    三國志 (1990)    
    英雄 (2002) ... 秦王
    緣起 (2002)    
    無間道III (2003) ... 沈澄
    我心飛翔 (2003) ... 旭
    建國大業 (2009)    
    刺陵 (2009) ... 華爺(華定邦)
    孔子 (2010)    
    唐山大地震 (2010) ... 王德清
    建黨偉業 (2011)    
    大鬧天宮3D (2012)    
    1942 (2012) ... 蔣介石
    回歸 (2014) ... 陸焉護
    頭文字D II (2015)