Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳世勳
Ng Sai-Fan  ♂


 
Filmography (1959-1980)
 
  舞蹈指導 (14 films)
    蝶影紅梨記 (1959)    
    富貴神仙 (1962)    
    八仙鬧東 (1963)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    金鷹 (1964)    
    英雄兒女 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    西施 (1965)    
    願嫁鬼新郎 (1966)    
    李後主 (1968)    
    屈原 (1973)    
  演員 (5 films)
    千金之女 (1963) ... 跳舞教師
    兇手尋兇 (1969) ... 神秘人
    過江龍 (1970) ... 魯鐵鈎b
    情不自禁 (1978)    
    誓不兩立 (1980)