Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉敏雄
Ben Lau Man-Hung  ♂
 
Filmography (1985-2018)
 
  美術總監 (1 film)
    危城 (2016)    
  美術 (37 films)
    開心鬼放暑假 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    富貴逼人 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    點指賊賊 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    Yes 一族 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    俠女傳奇 (1992)    
    審死官 (1992)    
    方世玉 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    等著你回來 (1994)    
    火雲傳奇 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    仙樂飄飄 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    馬永貞 (1997)    
    五行戰士 (1997)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
    超時空要愛 (1998)    
    江山美人 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    大笑江湖 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    新天生一對 (2012)    
    觸不可及 (2014)    
    功夫聯盟 (2018)