Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周祉君
Aaron Chow Chi-Kwan  ♂

 
Filmography (2013-2019)
 
  演員 (19 films)
    Together在一起 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    風暴 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    殺破狼II (2015) ... 周永成
    踏血尋梅 (2015)    
    辣警霸王花 (2016)    
    老笠 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    三人行 (2016) ... 便衣警員
    29+1 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    翠絲 (2018) ... Jeffrey
    大樂師.為愛配樂 (2018) ... 李探員
    三個綁匪七條心 (2018)    
    L風暴 (2018)    
    廉政風雲 (2019) ... 陸隻華