Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高念國
Go Lim-Gwok  ♂





 
Filmography (1978-1994)
 
  副導演 (4 films)
    第三把飛刀 (1978)    
    中原一點紅 (1979)    
    英雄對英雄 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
  演員 (12 films)
    小葫蘆 (1981)    
    誰敢惹我 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    命帶桃花 (1987)    
    處女嬌娃性意濃 (1988)    
    明星夢 (1988)    
    勾魂黑薔薇 (1988)    
    角頭兄弟 (1989)    
    第二死罪 (1989)    
    性丈夫情人 (1990)    
    慾望街車 (1992)    
    向過去借種 (1994)    
  策劃 (1 film)
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)