Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林小樓
Lin Hsiao-Lu  ♀
Aliases:  林文婷





 
Filmography (1980-2016)
 
  演員 (28 films)
    鄉野人 (1980) ... 小栓子
    人肉戰車 (1982)    
    靈幻童子 (1986) ... 小君
    勇闖江湖 (1986) ... 林小龍
    捉鬼雜牌軍 (1987) ... 桃太郎
    桃太郎大顯神威 (1988) ... 桃太郎
    女學生與流氓鬼 (1989) ... 葉小雯
    魔界怪譚 (1989)    
    孩子王 (1989) ... 恬恬(青少年時期)
    愛拼才會贏 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    霹靂警花 (1989) ... 林阿妹
    鳳凰王子 (1989) ... 小飛龍
    鬼屋小精靈 (1990)    
    笑傲城巿 (1990)    
    至尊無敵之戰神 (1990) ... 龍種 (龍肖)
    魔幻紫水晶 (1990)    
    遊俠兒 (1990)    
    冰封奇俠 (1990)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991) ... 張燕燕
    至尊殺手 (1991)    
    逃學外傳 (1992)    
    笑林小子II新烏龍院 (1994) ... 恐怖天使
    重慶愛情感覺 (1996) ... 美美
    人皮高跟鞋 (1996)    
    忍者兵 (1997)    
    猴死囝仔2:那年暑假 (2004) ... 猴母
    大尾鱸鰻2 (2016)