Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阿星
Kawee Sirikhanerut  ♂
Aliases:  流星,  亞星,  亞星乃密





 
Filmography (1989-2001)
 
  演員 (17 films)
    戰龍 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    菩薩咒 (1991)    
    屍降 (1991)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    雲雨第六感 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    千火玫瑰 (1992)    
    貼身情人 (1993)    
    警花與流鶯 (1993)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    夢情人 (1993)    
    色慾追魂 (1993)    
    雷霆行動 (1995)    
    豹女之奪命之旅 (2001)