Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅強
Law Keung  ♂
Aliases:  羅厚強





 
Filmography (1969-2011)
 
  動作設計 (10 films)
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    飛虎雄風 (1994)    
    親密殺機 (2003)    
  演員 (152 films)
    保鏢 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    快活林 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    精武門 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    小老虎 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    土匪 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    警察 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    黑路 (1973)    
    血証 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    雙拳道 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    朋友 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    七面人 (1975)    
    神打 (1975)    
    後生 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    死囚 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    入冊 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    講數 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    被迫 (1977)    
    破戒 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 王府侍衛
    清宮大刺殺 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 嵩山派弟子
    血芙蓉 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    孔雀王朝 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    教頭 (1979)    
    毒計 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    無名火 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    走佬威龍 (1993)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    瘋狂的石頭 (2006)    
    文雀 (2008)    
    復仇 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    奪命金 (2011)