Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅強
Law Keung  ♂
Aliases:  羅厚強





 
Filmography (1969-2011)
 
  動作設計 (10 films)
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    馬後砲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    飛虎雄風 (1994)    
    親密殺機 (2003)    
  演員 (150 films)
    保鏢 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    黑路 (1973)    
    警察 (1973)    
    血証 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    刺馬 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    土匪 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    沖天炮 (1974)    
    朋友 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    電單車 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    後生 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    神打 (1975)    
    死囚 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    姦魔 (1977)    
    入冊 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    講數 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    被迫 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 王府侍衛
    清宮大刺殺 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 嵩山派弟子
    血芙蓉 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    教頭 (1979)    
    毒計 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    無名火 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    走佬威龍 (1993)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    瘋狂的石頭 (2006)    
    文雀 (2008)    
    復仇 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    奪命金 (2011)