Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張善琨
Chang Shan-Kun  ♂


 
Filmography (1935-1959)
 
  監製 (40 films)
    新桃花扇 (1935)    
    狂歡之夜 (1936)    
    岳楓 (1937)    
    青年進行曲 (1937)    
    胭脂淚 (1938)    
    貂蟬 (1938)    
    武則天 (1939)    
    明末遺恨 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    鐵扇公主 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    明月重圓夜 (1947)    
    血染海棠紅 (1949)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    一代妖姬 (1950)    
    人海奇女子 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    小鳳仙 (1953)    
    茶花女 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    葡萄仙子 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    萬花戲媚 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    銀海笙歌 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    美人魚 (1959)    
  導演 (10 films)
    明末遺恨 (1939)    
    萬世流芳 (1943)    
    滿園春色 (1952)    
    人海奇女子 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    小白菜 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    盲戀 (1956)    
    桃花江 (1956)    
  演員 (1 film)
    明月重圓夜 (1947)    
  編劇 (2 films)
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)