Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔔萬蒼
Bu Wan-Cang  ♂
Aliases:  卜萬蒼

 
Filmography (1926-1968)
 
  製片 (1 film)
    化身艷影 (1953)    
  監製 (1 film)
    神犬喋血記 (1953)    
  導演 (50 films)
    玉潔冰清 (1926)    
    湖邊春夢 (1927)    
    桃花泣血記 (1931)    
    一剪梅 (1931)    
    戀愛與義務 (1931)    
    續故都春夢 (1932)    
    三個摩登女性 (1932)    
    母性之光 (1933)    
    新人道 (1937)    
    貂蟬 (1938)    
    木蘭從軍 (1939)    
    家 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    博愛 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    漁家女 (1943)    
    歸去來兮 (1944)    
    紅樓夢 (1944)    
    國魂 (1948)    
    大涼山恩仇記 (1949)    
    女人與老虎 (1951)    
    淑女圖 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    蛇蝎美人 (1952)    
    化身艷影 (1953)    
    七姊妹 (1953)    
    再春花 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    長巷 (1956)    
    三姊妹 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    一夜風流 (1958)    
    擦鞋童 (1958)    
    豆腐西施 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    第二吻 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    盲目的愛情 (1961)    
    吳鳳 (1962)    
    梁紅玉 (1963)    
    趙五娘 (1963)    
    紫丁香 (1968)    
  出品人 (3 films)
    淑女圖 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    再春花 (1954)    
  編劇 (15 films)
    桃花泣血記 (1931)    
    三個摩登女性 (1932)    
    貂蟬 (1938)    
    漁家女 (1943)    
    歸去來兮 (1944)    
    紅樓夢 (1944)    
    淑女圖 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    七姊妹 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    再春花 (1954)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    兩代女性 (1960)    
    特嫁春心 (1960)