Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔔萬蒼
Bu Wan-Cang  ♂
Aliases:  卜萬蒼

 
Filmography (1926-1968)
 
  監製 (1 film)
    神犬喋血記 (1953)    
  製片 (1 film)
    化身艷影 (1953)    
  導演 (50 films)
    玉潔冰清 (1926)    
    湖邊春夢 (1927)    
    桃花泣血記 (1931)    
    一剪梅 (1931)    
    戀愛與義務 (1931)    
    三個摩登女性 (1932)    
    續故都春夢 (1932)    
    母性之光 (1933)    
    新人道 (1937)    
    貂蟬 (1938)    
    木蘭從軍 (1939)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    博愛 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944)    
    歸去來兮 (1944)    
    國魂 (1948)    
    大涼山恩仇記 (1949)    
    女人與老虎 (1951)    
    滿園春色 (1952)    
    蛇蝎美人 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    七姊妹 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    碧血黃花 (1954)    
    再春花 (1954)    
    長巷 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    夜來香 (1957)    
    三姊妹 (1957)    
    一夜風流 (1958)    
    擦鞋童 (1958)    
    偷情記 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    紅男綠女 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    第二吻 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    盲目的愛情 (1961)    
    吳鳳 (1962)    
    趙五娘 (1963)    
    梁紅玉 (1963)    
    紫丁香 (1968)    
  出品人 (3 films)
    淑女圖 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    再春花 (1954)    
  編劇 (15 films)
    桃花泣血記 (1931)    
    三個摩登女性 (1932)    
    貂蟬 (1938)    
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944)    
    歸去來兮 (1944)    
    婦人心 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    七姊妹 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    再春花 (1954)    
    漁歌 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    特嫁春心 (1960)    
    兩代女性 (1960)