Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜德偉
Alex To Tak-Wai  ♂





 
Filmography (1987-2016)
 
  演員 (26 films)
    不夜天 (1987)    
    勇闖毒龍潭 (1988) ... 雷森
    愛情謎語 (1988) ... 秦家寶
    霸王花 (1988) ... 阿文
    屍家重地 (1990) ... 陳龍士
    一眉道姑 (1990)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992) ... 麥基
    馬路天使 (1993)    
    救世神棍 (1995) ... 鮑華
    紅番區 (1995)    
    流氓醫生 (1995) ... 左自傑
    今天不回家 (1996)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    神偷次世代 (2000) ... 蘇圖
    重裝警察 (2001) ... Don
    我愛一碌葛 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002) ... Gordon
    麻煩三角錯 (2002) ... 郭志強
    賭俠之人定勝天 (2003)    
    網劫 (2003)    
    龍.一九七三以後... (2004)    
    一石二鳥 2 (2005)    
    一石二鳥 3 (2006)    
    痞子英雄 (2012) ... 歐文斯
    金雞SSS (2014)    
    我老婆係明星 (2016) ... 杜德偉