Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李柏超
Lee Pak-Chiu
 
Filmography (1955-1967)
 
  副導演 (11 films)
    歡喜夫妻 (1961)    
    仙笛神龍(下集) (1961)    
    天下第一劍(下集) (1961)    
    仙笛神龍(上集) (1961)    
    三合明珠寶劍 (1961)    
    冷戰夫妻 (1962)    
    街頭巷尾 (1964)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    無敵神童方世玉 (1965)    
    苦海驕兒 (1967)    
  錄音 (2 films)
    彩鳳入誰家 (1955)    
    麗鬼呼聲 (1956)    
  場記 (4 films)
    春風秋雨又三年 (1959)    
    天下第一劍(上集) (1961)    
    浴室飛屍 (1962)    
    一樓十四伙 (1964)