Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于芷蔚
Eliza Yue Chi-Wai  ♀
Aliases:  金楚兒





 
Filmography (1987-1993)
 
  演員 (24 films)
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    浮世風情繪 (1987)    
    l引降 (1988)    
    暴風女 (1988) ... 丁蔚
    處女降 (1988)    
    再見英雄 (1988)    
    鬼媾人 (1989) ... Molly
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990) ... 情婦
    絕橋智多星 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    賭鬼 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    新素女艷譚 (1992)    
    偷試隔牆花 (1992)    
    塘西風月痕 (1992) ... 花影恨
    紅棍 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    處女的誘惑 (1992)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    烹夫 (1993)