Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳文輝(1)
Ng Man-Fai (1)
 
Filmography (1986-2004)
 
  故事 (1 film)
    香江花月夜 (1995)    
  舞蹈指導 (1 film)
    歡樂叮噹 (1986)    
  策劃 (7 films)
    特技情緣 (1992)    
    風月佳人 (1992)    
    法網危情 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    愛不完 (1992)    
    黑越玫瑰 (1992)    
    猛鬼屠房 (1995)    
  編劇 (20 films)
    心跳一百 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    大丈夫日記 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    阿郎的故事 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    丐世英雄 (1992)    
    鐳射劇場之賭神秘笈 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    青樓十二房 (1994)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    殺手風雷 (1995)    
    狂野三千響 (1996)    
    我的大舊父母 (2004)    
    失驚無神 (2004)