Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
李國強
Lee Kwok-Keung  ♂





 
Filmography (1970-2000)
 
  攝影 (1 film)
    有你無你 (1980)    
  副導演 (15 films)
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    群英會 (1972)    
    龍虎金剛 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    梁山怪招 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    四大天王 (1987)    
    還枝格格 (2000)    
  演員 (9 films)
    龍虎金剛 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    神探小旋風 (1974)    
    梁山怪招 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    瘋血 (1983)    
    四大天王 (1987)    
    豪門夜宴 (1991)    
  燈光 (1 film)
    暴劫傾情 (1996)    
  出品人 (1 film)
    我在江湖 (1989)    
  編劇 (1 film)
    四大天王 (1987)