Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏鶴齡
Wei He-Ling  ♂



 
Filmography (1935-1962)
 
  演員 (28 films)
    人之初 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    新婚大血案 (1936)    
    馬路天使 (1937) ... 報販-老王
    貂蟬 (1938) ... 王允
    保衛我們的土地 (1938)    
    中華兒女 (1939)    
    長空萬裡 (1940)    
    聖城記 (1946)    
    白山黑水血濺紅 (1947)    
    郎才女貌 (1947)    
    粉墨箏琶 (1948)    
    哈爾濱之夜 (1948)    
    青梅竹馬 (1948)    
    烏鴉與麻雀 (1949) ... 孔有文
    喜迎春 (1949)    
    我這一輩子 (1950) ... 趙老警
    婚姻大事 (1950) ... 施子範
    江南春曉 (1950)    
    人民的巨掌 (1950)    
    姊妹冤家 (1951)    
    彩鳳雙飛 (1951)    
    無限的愛 (1952)    
    勞動花開 (1953)    
    祝福 (1956) ... 賀老六
    家 (1956)    
    摩雅傣 (1960)    
    燎原 (1962)