Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柳青(4)
Liu Ching (4)  ♀
Aliases:  小春美,  張春美





 
Filmography (1962-1975)
 
  演員 (61 films)
    羅通掃北 (1962)    
    三羅漢哭倒乞食洞 (1963)    
    七仙女 (1964)    
    三元相思曲 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    女間諜 (1964) ... 山本淑子
    天字第一號 (1964) ... 陳愛莉
    盲女地下司令 (1964)    
    田庄兄哥 (1964)    
    誰要叫你媽媽 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    生死戀 (1965)    
    遊俠四金剛(續集) (1965)    
    離別公用電話 (1965)    
    八卦山浴血記 (1965)    
    泰山與寶藏 (1965) ... 鄭淑芬
    豔諜三盲女 (1965)    
    女人島間諜戰 (1966) ... 依莉莎
    後街人生 (1966)    
    紅孔雀 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966) ... 陳青美
    意難忘 (1966)    
    龍虎斗 (1966)    
    三劍王 (1967)    
    千面夜叉 (1967)    
    雙珠記 (1967)    
    賭命三醉客 (1967) ... 錢娟娟
    神龍飛俠 (1967) ... 江麗莎
    思慕的人 (1967)    
    走路新娘 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    天龍酒店 (1967)    
    龍虎劍 (1968)    
    神鏢 (1968)    
    月光大俠 (1968) ... 麗莎
    落花恨 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    三鳳震武林 (1968)    
    雨夜悲情 (1968)    
    星夜離別 (1969)    
    我怎麼辦 (1969)    
    安平追想曲 (1969)    
    謝謝總經理 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    愛情價值多少錢 (1969)    
    丈夫與生育 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    妙賊 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    攝魂鏡 (1970) ... 崔德明的妻子•惠敏
    重慶一號 (1970) ... 小紅
    長江一號 (1970)    
    珍珠塔 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    拼命娘子 (1971)    
    香港客遊台灣 (1971)    
    X+Y就是愛 (1971)    
    香港客遊臺灣 (1971)    
    諜海英豪 (1975)