Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龔慈恩
Mimi Kung Chi-Yan  ♀





 
Filmography (1987-2019)
 
  演員 (26 films)
    良宵花弄月 (1987)    
    鬼咬鬼 (1990) ... 朱女
    曝光人物 (1991)    
    再世驚魂 (1992)    
    風月佳人 (1992)    
    天生一對 (2006) ... Penny
    十分愛 (2007) ... 小武
    關人7事 (2009) ... 阿橙、桔仔之母
    天馬行兇 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 美美同學
    第6誡 (2012)    
    魔術師的寶貝 (2013)    
    販賣·愛 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    愛尋迷 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    王家欣 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    華麗上班族 (2015)    
    雛妓 (2015) ... 甘劉淑嫻
    三人行 (2016) ... 急癥科護士長
    寒戰II (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    女皇撞到正 (2018)    
    朝花夕拾.芳華絕代 (2019)