Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮寶生
Bob Thompson  ♂
Aliases:  湯寶生,  湯姆森
 
Filmography (1980-1991)
 
  攝影 (24 films)
    123 (1980)    
    山狗 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    凶榜 (1981)    
    文仔的肥皂泡 (1981)    
    靚妹仔 (1982)    
    涼茶.•馬尾•飛機頭 (1982)    
    狂情 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    垂簾聽政 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    開心鬼 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    為你鍾情 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    橫財三千萬 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    壯志雄心 (1989)    
    雙鐲 (1991)