Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳松伶
Nadia Chan Chung-Ling  ♀
Aliases:  陳松齡,  陳伀伶,  陳鬆齡





 
Filmography (1987-2003)
 
  演員 (16 films)
    鬼馬校園 (1987) ... 白逸夢
    刑警本色 (1988)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    正牌香蕉俱樂部 (1996)    
    陰陽路之凶周刊 (1999) ... 蓮
    陰陽路柒撞到正 (2000)    
    陰陽路八之棺材仔 (2001)    
    生命因愛動聽 (2001)    
    敵對 (2001)    
    現代灰姑娘 (2002)    
    殺手狂龍 (2002)    
    心跳 (2002)    
    一屋貪錢人 (2002)    
    賭神之神 (2002)    
    不可思議星期二 (第三輯) (2003)    
    男人之苦 (2003)