Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃秉鏗
Wong Bing-Hang
 
Filmography (1938-1949)
 
  演員 (25 films)
    花心蘿蔔大結局 (1938)    
    方世玉打擂台 (1938) ... 李巴山
    陳世美不認妻 (1938)    
    姊妹爭夫 (1938)    
    花心蘿蔔 (1938)    
    柴米夫妻 (1938)    
    孝子亂經堂 (1939)    
    武潘安 (1939)    
    三氣宣王 (1939)    
    桂枝告狀 (1939)    
    食人太太 (1939)    
    方世玉二卷之胡惠乾打機房 (1939) ... 三德和尚
    桃花命 (1939)    
    十月芥菜 (1939)    
    妓嫂墳 (1939)    
    紅拂女私奔 (1939)    
    三戲白菊花 (1939)    
    金生挑盒 (1939)    
    呂蒙正祭灶 (1939)    
    羅家權殺虎案 (1939)    
    金葉菊續集 (1939)    
    打勢陰司路 (1939)    
    一代藝人 (1941)    
    俠盜錦毛鼠 (1941)    
    夢裡西施 (1949)