Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡智龍
Bobby Wu Chi-Lung  ♂
Aliases:  胡志龍,  胡子龍



 
Filmography (1984-2010)
 
  動作設計 (32 films)
    倩女幽魂 (1987)    
    第一繭 (1989)    
    秦俑 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    何日金再來 (1992)    
    黑豹傅說 (1992)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    雨夜天魔 (1993)    
    魔鬼情人 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    特異女朋友 (1993)    
    末路驚情 (1993)    
    我友張來 (1994)    
    越殺 (1994)    
    神鳳苗翠花 (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
    流根大狀 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    戇男三十九 (1996)    
    暗花 (1998)    
    鐵男本色 (2000)    
    我在監獄的日子 (2000)    
    俠骨仁心 (2000)    
    逆天者 (2001)    
    敵對 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    新紮師妹2 (2003)    
    香港特區警察系列之兵捉賊 (2003)    
    怪物 (2005)    
    國士無雙 (2006)    
    異空危情 (2010)    
  導演 (1 film)
    任務待續 (2004)    
  演員 (7 films)
    新飛狐外傳 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    英雄本色續集 (1987)    
    流根大狀 (1994) ... 黎偉
    我友張來 (1994)    
    生死拳速 (2000)    
    敵對 (2001)    
  助理指導 (3 films)
    新飛狐外傳 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    英雄本色續集 (1987)