Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁美雲
Yuen Mei-Wan  ♀





 
Filmography (1933-1971)
 
  製片 (1 film)
    豪俠霍元甲 (1971)    
  監製 (1 film)
    鐵蹄下 (1960)    
  演員 (24 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    花燭之夜 (1935)    
    化身姑娘 (1936)    
    女少爺 (1938)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    家 (1941)    
    博愛 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    激流 (1943)    
    萬世流芳 (1943)    
    燕迎春 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 賈寶玉
    慾望 (1946) ... 趙小鳳
    蒙難夫人 (1947)    
    風月恩仇 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    碧海紅顏 (1948)    
    國魂 (1948) ... 薛素素
    間諜忠魂 (1948)    
    吸血鬼 (1950)    
    條條大路 (1951) ... 大姊馮志華
    銀海千秋 (1953)