Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉甯
Jerry Ye Ning
Aliases:  葉寧

 
Filmography (2013-2016)
 
  監製 (2 films)
    唐人街·探案 (2015)    
    咱們結婚吧 (2015)    
  製片 (1 film)
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
  出品人 (14 films)
    警察故事2013 (2013)    
    一步之遙 (2014)    
    一生一世 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    催眠大師 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    回歸 (2014)    
    一路驚喜 (2015)    
    赤道 (2015)    
    奔跑吧! (2015)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    滾蛋吧!腫瘤君 (2015)    
    夏洛特煩惱 (2015)    
    謀殺似水年華 (2016)