Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉甯
Jerry Ye Ning
Aliases:  葉寧

 
Filmography (2013-2019)
 
  聯合出品人 (1 film)
    智取威虎山3D (2014)    
  監製 (1 film)
    咱們結婚吧 (2015)    
  製片 (1 film)
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
  聯合製片人 (2 films)
    催眠裁決 (2019)    
    攀登者 (2019)    
  出品人 (16 films)
    警察故事2013 (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    回歸 (2014)    
    一步之遙 (2014)    
    一生一世 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    北京愛情故事 (2014)    
    催眠大師 (2014)    
    奔跑吧! (2015)    
    滾蛋吧!腫瘤君 (2015)    
    夏洛特煩惱 (2015)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    一路驚喜 (2015)    
    赤道 (2015)    
    唐人街·探案 (2015)    
    謀殺似水年華 (2016)