Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關宏達
Guan Hong-Da  ♂

 
Filmography (1938-1957)
 
  演員 (33 films)
    女少爺 (1938)    
    三笑續集 (1940)    
    三笑 (1940)    
    英烈傳 (1941) ... 龍子
    情敵 (1941)    
    博愛 (1942)    
    學府風光 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 趙四
    快樂天使 (1943)    
    錦繡前程 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 趙四
    激流 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    重逢 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    天從人願 (1944) ... 李福壽
    結婚交響曲 (1944)    
    天堂春夢 (1947)    
    終身大事 (1947)    
    珠光寶氣 (1948)    
    無語問蒼天 (1948)    
    千里送京娘 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 汪能
    同是天涯淪落人 (1948)    
    黑夜盜 (1948)    
    雙槍女俠 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    霧海夜航 (1957)    
    傻瓜求愛 (1957)