Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魚頭雲
Yue Tau-Wan  ♂
Aliases:  余頭雲,  魚頭允,  劉允,  劉尹,  魚頭云





 
Filmography (1971-2013)
 
  演員 (124 films)
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    黃色殺手 (1972)    
    拳門 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    潮州大風暴 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    無情街 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    怪客 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 亞財
    下南洋 (1974)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    賣身 (1976)    
    四二六 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    醉貓師傅 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    大鬥大 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    家法 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    邪 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    摩登大食懶 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    摩登保鑣 (1981) ... 小偷
    追女仔 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
    俏皮女學生 (1982) ... 色魔
    邪完再邪 (1982)    
    愛人女神 (1982)    
    2.5 cm (1982) ... 中太陽
    八十二家房客 (1982)    
    妖魂 (1983)    
    少林傳人 (1983) ... 悟理和尚
    A計劃 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 十二金剛
    波牛 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 儍安
    我愛羅蘭度 (1984)    
    鐵板燒 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    黐鬼線 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    求愛反斗星 (1985)    
    歡場 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    1哥 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    The Vampire Is Alive (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    喋血風雲 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    三度誘惑 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    姦魔 (1992)    
    97風流夢 (1994)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    爆3俏嬌娃 (2013)