Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧慧(1)
Lou Wai  ♀
 
Filmography (1952-1989)
 
  道具 (1 film)
    太平山八仙奇遇 (1966)    
  演員 (3 films)
    玉碎花殘 (1953) ... 女護士盧姑娘
    出籠鳥 (1953)    
    父慈子孝 (1954) ... 女僕
  場記 (87 films)
    夜桃源 (1952)    
    玉碎花殘 (1953)    
    桃李滿天下 (1955)    
    愛情三部曲 (1955)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    火 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    帝女花 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    慈母心 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    殘月離魂 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    武當飛鳳(上集) (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    艷鬼緣 (1964)    
    女生外向 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    冷月離魂 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    神秘的血案 (1966)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    浪子佳人 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    亡命浪子 (1973)    
    池女 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    不准掉頭 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    最佳拍檔 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    多情種 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    合家歡 (1989)