Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏寶蓮
Ha Bo-Lin  ♀


 
Filmography (1938-1960)
 
  演員 (97 films)
    姊妹爭夫 (1938)    
    拗碎靈芝 (1938)    
    奇女子 (1938)    
    豪華闊少 (1938)    
    麻雀經 (1939)    
    女大思嫁 (1939) ... 小女兒
    醫死閻羅王 (1939)    
    大鬧三門街 (1939)    
    女人世界 (1939)    
    孔雀開屏 (1939)    
    梅開二度 (1939)    
    珍珠淚 (1939)    
    夢遊仙境 (1939)    
    夜送寒衣 (1939) ... 雪香
    鬼屋殭屍 (1939) ... 大姐
    俠血英魂 (1939)    
    何處不相逢 (1940)    
    地獄金龜 (1940)    
    牡丹亭 (1940)    
    插翼虎 (1940)    
    銷魂柳 (1940)    
    斬龍遇仙記 (1940)    
    紅粉佳人 (1941)    
    寶劍明珠 (1941)    
    女鏢師 (1941)    
    閨怨 (1941)    
    白雲塔 (1941)    
    喜事重重 (1941)    
    胭脂八陣圖 (1948)    
    江湖奇俠(第三集) (1948)    
    蝴蝶夫人 (1948) ... 女職員甲
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    孟麗君 (1949)    
    鬥氣夫妻 (1949) ... 書記
    拗碎靈芝 (1949)    
    金絲蝴蝶 (1949)    
    齊宣王與鍾無艷(下集) (1949)    
    珠聯璧合 (1949)    
    牛郎織女 (1949)    
    洞房移作兩家春 (1949)    
    梁天來 (1949)    
    差利遊地獄 (1949)    
    紅孩兒大戰五龍公主 (1949)    
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    哪宅梅山收七怪 (1949) ... 何小姐
    我愛薄情郎 (1949)    
    齊宣王與鍾無艷(上集) (1949)    
    紅樓夢 (1949)    
    薛剛大鬧花燈 (1949)    
    方世玉萬里報師仇 (1949)    
    慈母殺嬌兒 (1949)    
    小俠艾虎 (1949)    
    大鬧粉蛩 (1949) ... 侯氏
    人面桃花相映紅 (1949)    
    差利沖破天仙陣 (1949)    
    飛燕迎春 (1949)    
    武則天 (1949)    
    紫霞杯 (1949) ... 榮春
    脂粉生涯 (1950) ... 蘇珊的冊友
    臨老入花 (1950)    
    冷落斷腸花 (1950)    
    妻多夫賤 (1950)    
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    俠盜黑海棠 (1950)    
    血海蜂 (1950)    
    大獨裁者 (1950)    
    馬騮精大鬧女兒國 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950) ... 翠蓮
    俠盜情花 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950) ... 阿花
    金鎖記 (1950)    
    鳳驕投水 (1950)    
    烏龍大俠 (1951)    
    丁財兩旺 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    茶花淚 (1951)    
    第二夫人 (1951)    
    十個肥女嫁廋郎 (1952)    
    真假歐陽德 (1952)    
    摩登新娘 (1952) ... 洪小姐
    夜桃源 (1952)    
    迷姬 (1952) ... 劉太太
    嬲緣 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    朱門紅淚 (1952)    
    恩恩愛愛 (1952) ... 沈小紅
    捷足先得 (1953)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954) ... 女官
    情賊 (1958)    
    水冰心三戲過其祖 (1958)    
    孝女還珠記 (1959)    
    兩傻捉鬼記 (1959)    
    女權 (1960)    
    慈母驕兒 (1960)