Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭婉雯
Cheng Yuen-Man  ♀
Aliases:  鄭苑雯,  鄭婉文





 
Filmography (1987-1998)
 
  演員 (30 films)
    浮世風情繪 (1987)    
    殭屍復活 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    再見英雄 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    一眉道姑 (1990)    
    嫁到宮中的男人 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    龍火長城 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    監獄不設防 (1990) ... 勁揪
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    驚?十二小時 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    千王情人 (1993)    
    失鎗神探 (1995)    
    孟波 (1996)    
    難得有情郎 (1997) ... 楊麗珊
    旺角大家姐 (1997)    
    魑魅魍魎 (1998)