Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭婉雯
Cheng Yuen-Man  ♀
Aliases:  鄭苑雯,  鄭婉文





 
Filmography (1987-1998)
 
  演員 (30 films)
    浮世風情繪 (1987)    
    鬼咁串 (1988)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    再見英雄 (1988)    
    火舞儷人 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    監獄不設防 (1990) ... 勁揪
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    嫁到宮中的男人 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    龍火長城 (1990)    
    驚?十二小時 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    太子爺出差 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    千王情人 (1993)    
    失鎗神探 (1995)    
    孟波 (1996)    
    旺角大家姐 (1997)    
    難得有情郎 (1997) ... 楊麗珊
    魑魅魍魎 (1998)