Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許翠黛
Hsu Tsui-Tai  ♀





 
Filmography (1963-1966)
 
  演員 (18 films)
    湯島白梅記 (1963)    
    九女一男 (1963)    
    悲情城市 (1964)    
    遊俠胡劍明(第三集) (1964)    
    落大雨彼日 (1964)    
    風流三兄弟 (1965)    
    遊俠四金剛 (續集) (1965)    
    泰山與寶藏 (1965) ... 梅蘭/張瑤
    誰要叫你媽媽 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    金蝴蝶 (1966)    
    六0六康探長 (1966)    
    媽媽三個半 (1966)    
    飛天三輪車 (1966)    
    我愛爸爸 (1966)    
    黃金地獄門 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)