Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王福齡
Wang Fu-Ling
 
Filmography (1953-1989)
 
  配樂 (200 films)
    多情河 (1957)    
    春色無邊 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    慾火焚身 (1960)    
    不了情 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    妲己 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵觀音 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    催命符 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    船 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    金石情 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    神刀 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    虹 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    死角 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    裸血 (1969)    
    三笑 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獵人 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    山河血 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    報仇 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    春火 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    裸情 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    殺機 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    追擊 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    血符門 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    發達之人 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    女集中營 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    除霸 (1973)    
    洋妓 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    香港73 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    面具 (1974)    
    早熟 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    血滴子 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    蛇王子 (1976)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    笑傲江湖 (1978)    
    江湖檔案 (1980)    
    龍虎智多星 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
  演員 (1 film)
    彩虹曲 (1953)