Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂麗萍
Lu Li-Ping  ♀





 
Filmography (1986-2016)
 
  演員 (22 films)
    老井 (1986) ... 段喜鳳
    嘿!哥們兒 (1987)    
    荒火 (1988)    
    龍年警官 (1990)    
    遭遇激情 (1991)    
    青春無悔 (1991) ... 劉潔
    藍風箏 (1993) ... 媽媽
    長大成人 (1997)    
    愛情麻辣燙 (1997)    
    漂亮媽媽 (1999) ... 焦校長
    天上人間 (1999)    
    西洋鏡 (2000)    
    結婚證 (2001) ... 謝雨婷
    假裝沒感覺 (2002) ... 媽媽
    二十四城記 (2008)    
    百合 (2010)    
    山楂樹之戀 (2010)    
    玩酷青春 (2010)    
    堵車 (2011)    
    甲午大海戰 (2012)    
    幻像 (2013)    
    非同小可 (2016)