Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李岩松
Li Yan-Song
Aliases:  李岩鬆
 
Filmography (2015-2019)
 
  聯合出品人 (1 film)
    狂獸 (2017)    
  總製片人 (1 film)
    三人行 (2016)    
  監製 (7 films)
    一萬公里的約定 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    鬥地主傳奇之雙王之王 (2016)    
    謀殺似水年華 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    死亡通知單 (2019)    
  製片 (1 film)
    破風 (2015)    
  出品人 (6 films)
    迷城 (2015)    
    爸爸的假期 (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    冰河追凶 (2016)    
    不速之客 (2016)    
    喵星人 (2017)