Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭強(1)
Cheng Keung
 
Filmography (1964-2015)
 
  助理指導 (1 film)
    新馬仔拍拖被辱 (1967)    
  剪接 (106 films)
    街頭巷尾 (1964)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    花癲大少 (1965)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    新馬仔拍拖被辱 (1967)    
    矇查查搵老婆 (1967)    
    那個少女不多情 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    矇查查搵食 (1967)    
    灰青三取珍珠旗 (1968)    
    青春歌后 (1968)    
    瘋狂尋金記 (1968)    
    黐線世界 (1968)    
    得左 (1969)    
    獅王之王 (1971)    
    神拳飛龍 (1975)    
    追龍 (1977)    
    越南大逃亡 (1977)    
    出術 (1977)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    神龍猛探 (1980)    
    東方巨龍 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    猛鬼佳人 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    猛虎發火 (1989)    
    黑色走廊 (1990)    
    玄女幽魂 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    龍火長城 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    屍降 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    色降 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    毒豪 (1991)    
    菩薩咒 (1991)    
    霸道縱構 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    香港姦殺奇案 (1992)    
    雲雨第六感 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    沙丘戰士 (1992)    
    塘西風月痕 (1992)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    火種 (1993)    
    摧花神龍教 (1993)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    疊影驚情 (1993)    
    蕩女痴男 (1993)    
    夢情人 (1993)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    蛇妖顯靈 (1994)    
    嬌妻四艷鬼 (1994)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    同床2夢 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    性火坑乳燕 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    大話英雄 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    神偷燕子李三 (1996)    
    九月初九新娘潭 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    特種飛虎 (1997)    
    色降II萬里驅魔 (1998)    
    香港第1凶宅 (1998)    
    血仍是冷 (1998)    
    李逵傳奇 (1999)    
    古惑夕陽紅 (2000)    
    賤男人週記 (2000)    
    鬼名模 (2000)    
    極速殭屍 (2001)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    傷生兒 (2003)    
    天地有情 (2003)    
    驚變 (2003)    
    逃犯 (2003)    
    不死廢人 (2004)    
    中年危機 (2004)    
    緣份之謎 (2004)    
    神槍手 (2004)    
    三個男人故事 (2004)    
    拳館 (2004)    
    飄雪六月天 (2004)    
    子夜狂奔 (2004)    
    兩個保鑣 (2004)    
    錢殺人 (2004)    
    同步凶間 (2004)    
    刀客 (2005)    
    搏擊之霸 (2005)    
    失憶 (2006)    
    一夜驚情 (2007)    
    恐懼元素 (2007)    
    錯愛 (2007)    
    諾蘇之鷹 (2015)    
  出品人 (1 film)
    旺角馬場 (1992)