Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧志慧
Koo Chi-Wai (1)
 
Filmography (1960-1997)
 
  演員 (1 film)
    自梳 (1997)    
  剪接 (22 films)
    王老虎搶親 (1960)    
    美人計 (1961)    
    皇帝出京 (1965)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙女情歌 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    屋 (1970)    
    一塊銀元 (1974)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    財神到 (1981)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    黃河大俠 (1988)    
    中華英雄 (1988)    
    聯手警探 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    青蜂俠 (1994)    
    太極拳 (1996)