Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳懷恩
Chen Hwai-En
 
Filmography (1985-2017)
 
  攝影 (10 films)
    尼羅河女兒 (1988)    
    悲情城市 (1989)    
    好男好女 (1995)    
    南國再見,南國 (1996)    
    7-Eleven 之戀 (2002)    
    經過 (2004)    
    練習曲 (2006)    
    逍遙遊 (2012)    
    獨一無二 (2015)    
    如歌的行板 (2015)    
  副導演 (3 films)
    青梅竹馬 (1985)    
    少年 ,安啦! (1992)    
    戲夢人生 (1993)    
  導演 (4 films)
    練習曲 (2006)    
    逍遙遊 (2012)    
    如歌的行板 (2015)    
    曼菲 (2017)    
  美術 (2 films)
    忠仔 (1996)    
    美麗時光 (2001)    
  配樂 (1 film)
    好男好女 (1995)    
  出品人 (1 film)
    練習曲 (2006)    
  編劇 (2 films)
    練習曲 (2006)    
    曼菲 (2017)