Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃永輝
Anthony Wong Wing-Fai  ♂
 
Filmography (1987-2017)
 
  製片 (3 films)
    一咬OK (1990)    
    破釜沉舟 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
  策劃 (3 films)
    冷面狙擊手 (1991)    
    鴻門宴 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
  出品人 (1 film)
    太極拳 (1996)    
  副導演 (7 films)
    金燕子 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
  監製 (1 film)
    奇門遁甲 (2017)    
  執行導演 (2 films)
    冷面狙擊手 (1991)    
    詠春 (1994)    
  演員 (2 films)
    雙城故事 (1991)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
  編劇 (5 films)
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    蘇乞兒 (1993)    
    詠春 (1994)