Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田壯壯
Tian Zhuang-Zhuang  ♂
 
Filmography (1982-2015)
 
  監製 (6 films)
    長大成人 (1997)    
    茉莉花開 (2004)    
    五月之戀 (2004)    
    旅程 (2004)    
    愛的是你 (2006)    
    孫子從美國來 (2012)    
  導演 (13 films)
    紅象 (1982)    
    獵場扎撒 (1984)    
    九月 (1984)    
    盜馬賊 (1986)    
    鼓書藝人 (1987)    
    搖滾青年 (1988)    
    特別手術室 (1988)    
    大太監李蓮英 (1991)    
    藍風箏 (1993)    
    小城之春 (2002)    
    吳清源 (2006)    
    狼災記 (2009)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
  演員 (3 films)
    長大成人 (1997)    
    大追捕 (2012)    
    道士下山 (2015)    
  策劃 (3 films)
    巫山雲雨 (1996)    
    長大成人 (1997)    
    扁擔姑娘 (1998)    
  執行監製 (1 film)
    寶貴的秘密 (2009)    
  編劇 (2 films)
    鼓書藝人 (1987)    
    狼災記 (2009)