Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張泰倫
Cheung Tai-Lun  ♂





 
Filmography (1976-1992)
 
  動作設計 (1 film)
    戒賭 (1981)    
  副導演 (1 film)
    傳奇人物 (1981)    
  演員 (20 films)
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    江湖小浪子 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    爆破 (1982)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    擂台 (1984) ... 呂鵬天
    開車大吉 (1984)    
    再見英雄 (1988)    
    美國博仔 (1991)    
    賭鬼總動員 (1992)