Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周振榮
Chow Jan-Wing
 
Filmography (1979-2010)
 
  導演 (15 films)
    飛越危牆 (1989)    
    情難自制 (1993)    
    癲馬女郎之一夜情 (1996)    
    七條命 (2000)    
    殺出個未來 (2001)    
    情迷個半月 (2002)    
    麻煩三角錯 (2002)    
    跌打婆與辣妹 (2002)    
    不寒而慄 (2002)    
    情陷掌門人 (2004)    
    癲鳳傻龍 (2004)    
    情迷烏賊 (2005)    
    真心特警 (2006)    
    武僧 (2007)    
    截拳道 (2010)    
  場記 (4 films)
    爛頭何 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
  策劃 (2 films)
    都市煞星 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
  執行監製 (1 film)
    越軌行動 (1990)    
  監製 (4 films)
    情迷個半月 (2002)    
    麻煩三角錯 (2002)    
    情陷掌門人 (2004)    
    癲鳳傻龍 (2004)    
  副導演 (15 films)
    廣東靚仔玉 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    監獄風雲 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    學校風雲 (1988)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    霹靂火 (1995)    
  配樂 (1 film)
    黑鷹的古刀 (1981)    
  執行導演 (4 films)
    大話神探 (1988)    
    殺手的童話 (1994)    
    白色風暴 (2000)    
    飛哥傳奇 (2001)    
  演員 (2 films)
    黑社會.com (2000)    
    麻煩三角錯 (2002) ... 兇徒
  編劇 (16 films)
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    大話神探 (1988)    
    飛越危牆 (1989)    
    都市煞星 (1990)    
    邊城浪子 (1993)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    癲馬女郎之一夜情 (1996)    
    七條命 (2000)    
    殺出個未來 (2001)    
    不寒而慄 (2002)    
    情迷個半月 (2002)    
    跌打婆與辣妹 (2002)    
    情陷掌門人 (2004)    
    癲鳳傻龍 (2004)    
    情迷烏賊 (2005)