Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李傳孝
Lee Chuen-Hau (1)  ♂
Aliases:  李存孝





 
Filmography (1985-2000)
 
  製片 (1 film)
    無盡的慾 (1994)    
  副導演 (4 films)
    一眉道姑 (1990)    
    花月危情 (1994)    
    公僕II (1995)    
    旺角街頭 (2000)    
  場記 (1 film)
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
  演員 (21 films)
    開心鬼放暑假 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    開心勿語 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    法內情 (1988)    
    福星闖江湖 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    俠聖 (1992)    
    私鐘真面目 (1992)    
    午夜驚心 (1993)    
    花月危情 (1994)