Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡明亮
Tsai Ming-Liang  ♂

 
Filmography (1983-2015)
 
  監製 (5 films)
    不散 (2003)    
    不見 (2003)    
    幫幫我愛神 (2007)    
    臉 (2009)    
    地下香 (2015)    
  導演 (14 films)
    青少年哪吒 (1992)    
    愛情萬歲 (1994)    
    河流 (1997)    
    洞 (1998)    
    你那邊幾點? (2001)    
    天橋不見了 (2002)    
    不散 (2003)    
    天邊一朵雲 (2005)    
    黑眼圈 (2006)    
    臉 (2009)    
    美好2012 (2012)    
    郊游 (2013)    
    西遊 (2014)    
    無無眠 (2015)    
  美術 (1 film)
    幫幫我愛神 (2007)    
  演員 (1 film)
    臉 (2009)    
  編劇 (17 films)
    風車與火車 (1983)    
    小逃犯 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    陽春老爸 (1985)    
    黃色故事 (1987)    
    青少年哪吒 (1992)    
    愛情萬歲 (1994)    
    河流 (1997)    
    洞 (1998)    
    你那邊幾點? (2001)    
    天橋不見了 (2002)    
    不散 (2003)    
    天邊一朵雲 (2005)    
    黑眼圈 (2006)    
    臉 (2009)    
    郊游 (2013)    
    西遊 (2014)