Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔寶珠
Chui Bo-Chu  ♀

 
Filmography (1968-2013)
 
  監製 (11 films)
    太極張三豐 (1993)    
    邪教檔案之末日風暴 (1998)    
    夕陽天使 (2002)    
    功夫 (2004)    
    紅拂女 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    長江七號 (2008)    
    跳出去 (2009)    
    孔子 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    不二神探 (2013)    
  製片 (9 films)
    撞到正 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    猛龍福星 (1981)    
    胡越的故事 (1981)    
    怕醜仔 (1983)    
    八兩金 (1989)    
    黃飛鴻 (1991)    
    洪熙官 (1994)    
    孔子 (2010)    
  副導演 (4 films)
    龍兄虎弟 (1972)    
    火戀 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    鐵漢柔情 (1975)    
  場記 (3 films)
    千手佛 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
  策劃 (2 films)
    冒險王 (1996)    
    臥虎藏龍 (2000)    
  出品人 (2 films)
    碧血藍天 (1998)    
    殺人犯 (2009)    
  執行監製 (7 films)
    片片楓葉片片情 (1977)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    方世玉 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    證人 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)