Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹建南
Dick Cho Kin-Nam  ♂
Aliases:  曹健南,  曹廸生



 
Filmography (1979-2010)
 
  製片 (4 films)
    難兄難弟 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    功夫詠春 (2010)    
  導演 (16 films)
    肥貓流浪記 (1988)    
    摩登襯家 (1990)    
    暴風少年 (1991)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    花貨 (1992)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    證人 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 (1998)    
    玉女聊齋 (1998)    
    夜半無人屍語時 (1998)    
    緣份2000 (1999)    
    異塚 (2007)    
  美術 (2 films)
    瘋劫 (1979)    
    追女仔 (1981)    
  策劃 (12 films)
    龍的心 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    小小小警察 (1989)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    一個好人 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    合約情人 (2007)    
  服裝 (1 film)
    瘋劫 (1979)    
  執行監製 (1 film)
    朋黨 (1990)    
  監製 (1 film)
    自從他來了 (2000)    
  副導演 (3 films)
    傾城之戀 (1984)    
    功夫之王 (2008)    
    戀愛通告 (2010)    
  演員 (10 films)
    福星高照 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    金裝大酒店 (1988)    
    瀟酒先生 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    阿二一族 (1992)    
    戴綠帽的女人 (1995)    
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
  編劇 (5 films)
    暴風少年 (1991)    
    花貨 (1992)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    緣份2000 (1999)    
    自從他來了 (2000)