Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳佩華
Jessica Chan Pooi-Wa  ♀

 
Filmography (1980-2017)
 
  監製 (22 films)
    殭屍叔叔 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    不脫襪的人 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    古惑大律師 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    天作之盒 (2004)    
    桃姐 (2011)    
    風暴 (2013)    
    失孤 (2015)    
    特工爺爺 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
  製片 (44 films)
    鬼打鬼 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    波牛 (1983)    
    省港旗兵 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    無名火 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    東方三俠 (1993)    
    飛龍再生 (2003)    
  演員 (4 films)
    每天愛您8小時 (1998)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    偉哥的故事 (1998)    
    半支煙 (1999) ... 70 年代歌廳歌女
  策劃 (3 films)
    現代豪俠傳 (1993)    
    宋家皇朝 (1997)    
    解救吾先生 (2015)    
  編劇 (3 films)
    傷生兒 (2003)    
    飄雪六月天 (2004)    
    同步凶間 (2004)    
  執行監製 (5 films)
    東邪西毒 (1994)    
    完美情人 (2001)    
    地久天長 (2001)    
    午夜曼哈頓 (2001)    
    二人三足 (2002)