Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬逢國
Ma Fung-Kwok  ♂

 
Filmography (1989-1998)
 
  監製 (6 films)
    中國三軍揭秘 (1989)    
    最後的貴族 (1989)    
    我愛賊阿爸 (1989)    
    她來自台北 (1992)    
    人約砵蘭街 (1995)    
    女兒紅 (1995)    
  執行監製 (1 film)
    阿德晒命 (1994)    
  出品人 (22 films)
    秘境神奇錄 (1989)    
    最後的貴族 (1989)    
    西太后 (1989)    
    秋菊打官司 (1992)    
    伴我同行 (1994)    
    愛在草原的天空 (1995)    
    日光峽谷 (1995)    
    女兒紅 (1995)    
    跟我走一回 (1995)    
    歸土 (1995)    
    偷錯隔牆花 (1995)    
    竹昇妹之以牙還牙 (1996)    
    暴劫傾情 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    月滿英倫 (1996)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    豪情蓋天 (1997)    
    最後判決 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    豆丁奇遇記 (1997)    
    野獸刑警 (1998)