Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
玄東春
Hyeon Dong-Chun  ♂
Aliases:  현동춘

 
Filmography (1972-1989)
 
  剪接 (83 films)
    霹靂拳 (1972)    
    生死橋 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    毒蛇 (1975)    
    密命客 (1976)    
    美國訪問客 (1976)    
    特命 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    鬼門的两个左脚手 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    貓拳 (1977)    
    少林寺 (1978)    
    四大通義門 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    虎林四大通関 (1978)    
    黒龍豹 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    武林十八女傑 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    猿搴 (1980)    
    笑拳 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    血刀殺手 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    飛天拳 (1980)    
    愛拳 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    七指手 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    雙龍 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    少林真英雄 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    我叫雙腿 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    少林寺酒天鬼童 (1982)    
    雙輩 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    山東물장수 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    師兄師弟 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    少林館支配人 (1982)    
    女愛拳 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    廚房長 (1983)    
    廣東毒蛇 (1983)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    少林醉棍 (1983)    
    火爺 (1983)    
    山東女子물장수 (1983)    
    女傑青 (1983)    
    四大少林寺 (1984)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    野豹 (1984)    
    黑三鬼 (1985)    
    女藍風雲 (1989)