Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳漢強
Ng Hon-Keung
 
Filmography (1978-2011)
 
  副導演 (25 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    踢館 (1979)    
    追女仔 (1981)    
    最佳拍檔 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    求愛反斗星 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    妖魔道 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    反斗馬騮 (1993)    
    七十二家房客 (2010)    
    遍地狼煙 (2011)    
  執行導演 (2 films)
    火燭鬼 (1989)    
    妖魔道 (1991)    
  演員 (5 films)
    歡樂神仙窩 (1981)    
    彩雲曲 (1982)    
    上海之夜 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
  場記 (2 films)
    豪俠 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
  飛車特技 (1 film)
    安樂戰場 (1990)    
  編劇 (2 films)
    火燭鬼 (1989)    
    反斗馬騮 (1993)